Kies jouw maaltijd

Onze menu's wisselen met 2 maaltijden per week. Het enige wat jij nog hoeft te doen is jouw favoriete gerecht uitkiezen.                                                                                                                                                                                                                                                                     Laat ons voor je koken.
Heb je je keuze gemaakt, dan maken wij jouw heerlijke maaltijd dezelfde dag nog voor je klaar of op de door jouw gekozen bezorgdag. Wij brengen de maaltijden dan na 13.00u bij u thuis. Je hoeft onze maaltijden alleen nog even op te warmen. Alle maaltijden beschikken over een opwarm instructie voor de oven.

Heeft u een allergie en wilt u weten welke allergenen onze producten bevatten?

Onze maaltijden zijn voorzien van allergenen informatie. Dit houdt in dat op het etiket is vermeld welke allergenen het product bevat. Lees deze goed, ook is op de website bij elk product een allergenenlijst aangegeven. Voor alle vers bereide producten geldt dat deze met grootst mogelijke zorg en met in acht nemen van de hygiënevoorschriften worden bereid. Wij kunnen niet de garantie geven dat de producten 100% allergeen vrij zijn. Heeft u een vraag over allergenen? Neem gerust contact op wij verstrekken u graag de informatie